Direktlänk till inlägg 21 januari 2012
På den här tårtan provade jag en ny typ av sp som jag köpt, skitbra, håller bra när man ska täcka och konsistensen är perfekt så det får bli den typen i fortsättningen=).
Denna har jag fyllt med lemon curd creme (använder den ofta, men tycker den är bra iom den är lite syrlig o bryter av det söta bra) och päronmousse.
Täckt med orange sp och borden och kanterna uppepå är egentligen i brun sp m chokladsmak som jag sprayat med ätbar glitterspray för o få nyårskänslan. Även rosorna och bladen har jag gort i sp.
Botten är bakad i vanlig sockerkaka.
Till Jessica och Andreas gjorde jag denna skapelse på deras stora dag! En fantastiskt häftig tårta att få göra=). Den är uppbyggd av 50 cupcakes och toppad med en tårta med samma smak och fyllning som cupcakesen...ljus muffinssmet, smaks...
Till Jessica och Andreas gjorde jag denna skapelse på deras stora dag! En fantastiskt häftig tårta att få göra=). Den är uppbyggd av 50 cupcakes och toppad med en tårta med samma smak och fyllning som cupcakesen...ljus muffinssmet, smaks...
200 gr philadelphiaost 3 äggulor 3 äggvitor 2 dl socker 1 msk vaniljsocker rivet skal av en citron ca 100-150 gr riven vit choklad 150 gr digestivekex 50 gr smält smör Smula sönder kexen i en bunke, tillsätt det smälta ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|